De demonstraties die mosselspecialist Arijs regelmatig organiseert, hebben ontzettend succes. Zaterdagvoormiddag was het heerlijk genieten van mosselen op Indische wijze en zeeschelpjes in een voortreffelijke currysaus van chefkok Paul Vercammen.
Het was bij Arijs gezellig aanschuiven en vooral... smaken ontdekken.
De data van volgende demo's die je bij Arijs aan de Atealaan in Herentals niet mag missen :
- Vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus: legumaise, de gezonde mayonaise.
- Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus: culimer : superfrozen (-60°) : vis aangeboden als sashimi.
- Vrijdag 2 en zaterdag 3 september : kaas- en garnaalkroketten.
- Vrijdag 9 en zaterdag 10 september: het ambachtelijk roken van paling.
Voor extra info kijk op Arijs
Arijs Afhaalcenter Seafood
2200 Herentals afhaalcenter@arijs.be
tel.: 014/22.90.38
Beelden Guy Verellen Nnieuws